Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΟΙ 2 ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ ΕΛΛΑΣ & ΑΜΕΡΙΚΗ

Οι δυο Μαργαρίτες της ορθοδοξίας εν Ελλάδι και Αμερική, παπα-Ζήσης και Εφραίμ Φιλοθεΐτης
Δημοσίευση 25 Αυγούστου 2013 στις 11:49 πμ  |  Εμφανίσεις 308  | Κανένα σχόλιο  | 
     Ο σκληρός πυρήνας της Ορθοδοξίας αποτελείται σήμερα από δυο μεγάλα χριστιανικά νούμερα. Στην χώρα της Ελλάδος και συγκεκριμένα στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο, ακμάζει ο χαζοβιόλης ανθέλληνας παπα-Ζήσης, ο οποίος λαμβάνει και μισθό καθηγητή πανεπιστημίου. Στις ΗΠΑ ο ψυχοπαθής (πάσχει μανία καταδιώξεως υπό του διαβόλου) γέροντας Εφραίμ, ο οποίος γέμισε την Αμερική με μοναστήρια. Ντοκουμέντα (και τηλεοπτικά) για τον βίο και την πολιτεία τους στην συνέχεια.
Ο Γέροντας Εφραίμ, είναι αρχιμανδρίτης και πρώην ηγούμενος της Μονής Φιλοθέου στο Άγιο Όρος. Είναι επίσης ο Γέροντας τουλάχιστον τεσσάρων (από το 2002) από τις είκοσι βασικές μονές του Αγίου Όρους, και μία σκήτη, καθώς και πολλά μοναστήρια και μονές σε όλη την Ελλάδα. Είναι επίσης ο ιδρυτής των πολυάριθμων μοναστηριών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κατοικεί μόνιμα στη Φλωρεντία, στην Αριζόνα στο St  Anthony στο Ελληνικό Ορθόδοξο Μοναστήρι. Ο Γέροντας Εφραίμ υπήρξε ιερομόναχος για τα τελευταία 60 χρόνια και ως ηγούμενος για σχεδόν 50 χρόνια. Ήταν μαθητής του Γέροντος Ιωσήφ του Ησυχαστή του Αγίου Όρους και έζησε την μοναχική υπακοή κοντά του για 12 χρόνια μέχρι την κοίμηση του Γέροντα Ιωσήφ την Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου το 1959.   www.agiazoni.gr
Να δούμε τώρα τον ίδιο τον Εφραίμ. Κι ο πιο αδαής απέναντι στη διάγνωση των ψυχοπαθειών αμέσως αντιλαμβάνεται το πρόβλημά του, εκτός από τα λεγόμενά και από τις κινήσεις της κεφαλής του. Είναι ακριβώς οι κινήσεις του κάθε ψυχοπαθούς, πάσχοντος το σύνδρομο καταδίωξης (στην προκειμένη περίπτωση ο καταδιώκων είναι ο διάβολος). Δείτε τα βίντεο και χωρίς ήχο, για να διαπιστώσετε το πρόβλημά του και μόνον οπτικά.




Αόρατος πόλεμος Γέροντας Εφραίμ (Αριζόνα)

Επειδή σπανίως μπορεί να ακούσει κανείς θεολογικό λόγο τόσο μεστό και πλήρη υψηλών νοημάτων – μάλιστα από μια φωνή ιδιαιτέρως ανδρώδη και επιβλητική – πλην των τηλεοπτικών μέσων καταγραφής του λόγου του γέροντα, όπως βλέπετε επιστρατεύτηκε καλού κακού και έμπειρος στενογράφος. Εξ άλλου είναι γνωστό στους χριστιανικούς κύκλους ότι οι τηλεοράσεις έχουν κατακυριευτεί από τον διάβολο, για τον οποίον ομιλεί ο γέροντας, ο οποίος επειδή έχει πολλά ποδάρια, θα μπορούσε να βάλει το χεράκι του και μέσα στα ηλεκτρονικά κυκλώματα και να καταστρέψει το αποτέλεσμα.

 Ο έτερος τώρα μαργαρίτης αποφαίνεται για τον προηγούμενο.
Ο π. Εφραίμ ήρθε και έκανε μία μεγάλη σκάλα από τη γη στον ουρανό. Μας έδωσε την δυνατότητα εδώ στην Αμερική να  ανεβαίνουμε πάνω στον ουρανό με τα μέσα της ορθοδόξου παραδόσεως. Το μοναστήρι, του Αγίου Αντωνίου εδώ στην Αριζόνα, κτίσθηκε με σημεία που έδειξε ο Θεός. Όταν ήρθε ο Γέροντας στην περιοχή μας και έψαχνε για μέρος που θα έκτιζε τη νέα μονή, ενώ προσπαθούσε να πάει αλλού, έχασε το δρόμο του και ήρθε εδώ. (Πρωτοπρεσβύτερος π. Θεόδωρος Ζήσης, καθηγητής θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.).
Ο παπα-Ζήσης, πάσχει βαρέως από μια μανία καταδίωξης άλλης μορφής και προελεύσεως. Αυτή λέγεται ένωση των εκκλησιών. Ο άνθρωπος αυτός μπορεί να πάθει κόλπο, αποπληξίας, συγκοπή καρδίας κ.ά, και μόνον στο άκουσμα των λέξεων, Πάπας, καθολικισμός ή ένωση των εκκλησιών.

Ο χαζοχαρούμενος ανθέλληνας παπα-Ζήσης


Δείτε τώρα ποιόν πληρώνει η πολιτεία με μισθό καθηγητή πανεπιστημίου και πείτε μου αν είναι δυνατόν η πολιτεία αυτή να έχει καμμιά σχέση με κάτι το ελληνικό. Μάλιστα δικαιούται κανείς να αναρωτηθεί: εάν στο ακροατήριό του παραβρίσκονταν Έλληνες, τουλάχιστον δεν θα τον έκραζαν;
Πότε έγινε η πραγματική άλωση, πατέρα Ζήση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου